Over ons

vdongen_historie

Verkeersschool Van Dongen bestaat al sinds 1945. Oprichter Cor van Dongen startte toen met één lesauto. In de loop der jaren is verkeersschool Van Dongen uitgegroeid tot een kwaliteits-verkeersschool met een groot aanbod aan opleidingen.

Al sinds de oprichting hebben kwaliteit en service de eerste prioriteit. Het is dan ook geen wonder van Verkeersschool Van Dongen grote naamsbekendheid heeft gekregen in de gehele regio Breda. Bovendien heeft Verkeersschool Van Dongen in 2005 het kwaliteitskeurmerk Iso-9001 uitgereikt gekregen door certificeringbureau Kiwa. Dit kwaliteitskeurmerk wordt verstrekt, als de medewerkers van een organisatie werken volgens standaardprocedures en de organisatie voldoet aan de eisen en wensen van klanten om zo de klanttevredenheid te vergroten. Kortom het toont de kwaliteit van de verkeersschool aan.

De verkeersschool heeft niet alleen een kwaliteitskeurmerk, maar ook goede resultaten. Het slagingspercentage van de verkeersschool behoort al jaren tot één van de hoogste van de regio. Niet overtuigd? Bezoek dan de website van het CBR om het huidige slagingspercentage te bekijken en te vergelijken met andere rijscholen.